Rólunk

A Gyümölcspatika közel egy évtizede gyűjti azokat a tudományos kutatásokon, népi hagyományokon és szakirodalmi adatokon alapuló információkat, amelyek a gyümölcsökből, zöldségekből, gyógynövényekből és méhészeti termékekből álló, prémium minőségű termékeinek fejlesztéséhez és előállításához felhasznál.

Szívügyünk, hogy a mai stresszes, rohanó világunkban is megtaláljuk azokat a testünkre és lelkünkre is pozitív hatást gyakorló élvezeti élelmiszereket, melyeket mi magunk és családtagjaink is szívesen fogyasztunk.

Minden igyekezetünkkel keressük azokat az összefüggéseket, amelyekkel a növényi hatóanyagokban rejlő egészségvédő és immunrendszer erősítő hatásokat termékeinkbe koncentráljuk.

Előállításuk részben népi hagyományokon alapul, részben a legmodernebb gyártási technológiák eredménye, de mégis gondos és aprólékos.

Gyártóüzemünkben maximálisan teljesítjük az élelmiszerjogi szabályozás által támaszott követelményeket és arra törekszünk, hogy vevőink bizalmát növeljük, igényeiket maximálisan kiszolgáljuk. 

2021 Gyümölcspatika by Alanex Kft.