top of page

Rólunk

A Gyümölcspatika közel egy évtizede gyűjti azokat a tudományos kutatásokon, népi hagyományokon és szakirodalmi adatokon alapuló információkat, amelyek a gyümölcsökből, zöldségekből, gyógynövényekből és méhészeti termékekből álló, prémium minőségű termékeinek fejlesztéséhez és előállításához felhasznál.

Szívügyünk, hogy a mai stresszes, rohanó világunkban is megtaláljuk azokat a testünkre és lelkünkre is pozitív hatást gyakorló élvezeti élelmiszereket, melyeket mi magunk és családtagjaink is szívesen fogyasztunk.

Minden igyekezetünkkel keressük azokat az összefüggéseket, amelyekkel a növényi hatóanyagokban rejlő egészségvédő és immunrendszer erősítő hatásokat termékeinkbe koncentráljuk.

Előállításuk részben népi hagyományokon alapul, részben a legmodernebb gyártási technológiák eredménye, de mégis gondos és aprólékos.

Gyártóüzemünkben maximálisan teljesítjük az élelmiszerjogi szabályozás által támaszott követelményeket és arra törekszünk, hogy vevőink bizalmát növeljük, igényeiket maximálisan kiszolgáljuk. 

elixirium.png
gyumolcs_kepek.png
bottom of page